Steliștii fac criosaună în cantonamentul din Antalya.

16178636_1204796549555666_4431225575453459459_o

Steliștii fac criosaună în cantonamentul din Antalya. Pe rețelele de socializare, cei care lucrează cu steliștii au pus o imagine cu Denis Alibec, Eduard Stăncioiu și Gabriel Enache înainte ca aceștia să intre la criosaună. 

Criosauna este o cale rapidă de tratament și recuperare după traumatismele sportive, dar și de refacere rapidă a capacităților sportive după efort prelungit. Folosită cu scop de refacere și recuperare, criosauna, care e exact opusul saunei normale, întâlnită în orice hoteluri sau în sălile de fitness din orice oraş din România, a fost inventată acum mai bine de 30 de ani de către un japonez, Tosimon Yamauchi.

Continuă lectura Steliștii fac criosaună în cantonamentul din Antalya.

CRIOSAUNA – Ritual de frumusețe pentru sărbători

criosauna

Am trecut deja de jumătatea lunii Noiembrie și ne gândim la pregătirile de iarnă?

DA! Deja ne gândim ce vom face în mult așteptatul concediu, unde vrem să mergem, pe cine vrem să vizităm, ce preparate vrem să gătim, dar ne mai gândim oare și la sănătate?
Presupunem că nu… Așadar, un reminder pentru organism este necesar în orice perioadă a anului, dar mai ales acum când virozele ne mai dau târcoale, oboseala este prezentă și riscăm să acumulăm kilograme în plus din cauza alimentației care se schimbă mult de la un sezon la altul.
Citeşte tot articolul

Cristiano Ronaldo e indragostit de Crioterapie

CRIOSAUNA

Starul de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, şi-a achiziţionat o criosaună pentru acasă.

Cristiano Ronaldo a dezvăluit care este secretul succesului său – Crioterapia.

Cu ajutorul sesiunilor de 3 minute de crioterapie, Cristiano Ronaldo se menţine în formă şi îşi completează antrenamentele cu terapia prin frig.

Ronaldo nu este primul care achiziţionează o criosaună pentru acasă, petru a-şi îmbunătăţi condiţia fizică şi a se recupera după efort. Specialistul în accidente sportive, Antonella Villani, vorbeşte despre Cristiano Ronaldo şi obsesia lui faţă de crioterapie. Crioterapia este o terapie prin frig care poate fi folosită pentru a ajuta la tratarea diferitelor probleme, de la probleme ale pielii, până la probleme serioase, cum ar fi cancerul.

Citeşte tot articolul

Ingheata celulita si grasimea in 3 minute!

CRIOSAUNA

Ce ne dorim noi, femeile?
O siluetă de invidiat, coapse fără celulită, o piele fermă şi un corp tonifiat. Aşa arată visul oricărei femei.
El poate fi acum îndeplinit mult mai uşor şi cu efecte de lungă durată, cu ajutorul Crioterapiei sau terapiei prin frig, utilizată la nivel mondial de numeroase vedete care îi susţin importanţa şi efectele sale asupra organismului.

Ştim că trebuie să avem grijă de corpul nostru şi să mâncăm sănătos, să facem mişcare zilnică, dar uneori ne este imposibil să ţinem pasul şi cu familia, serviciul, sportul şi alimetaţia sănătoasă. Fie nu avem timp, fie acordăm importanţă altor aspecte sau probleme, fie sunt zile în care nu avem chef, iar toate acestea influenţează modul în care arătăm şi ne simţim. Celulita continuă să se extindă, muşchii să se lase, pielea îşi pierde din elasticitate şi fermitate.

Citeşte tot articolul

‎CRIOSAUNA – cea mai rapida si eficienta metoda de eliminare a celulitei in doar 3 minute/sedinta.

CRIOSAUNA

Mereu suntem curioși (sau mai mult curioase) să aflăm ce noi tratamente și aparaturi folosesc vedetele și ni se pare uneori imposibil să avem acces la ele. Doar uneori! Un exemplu de tratament folosit la nivel mondial și adus în exclusivitate în România de către Kubitech este CRIOTERAPIA (Criosauna).

Dezvoltată inițial pentru pacienții cu artrită reumatoidă, este acum la mare căutare printre modele, vedete, sportivi, persoane preocupate de aspectul fizic și de sănătate. Aceasta este folosită de importante vedete și sportivi de performanță.

Printre iubitorii Crioterapiei se numără și Usain Bolt, Demi Moore, Cristiano Ronaldo, Dr. Oz, Lindsay Lohan, Daniel Craig, Jessica Alba, Floyd Mayweather Jr., Jennifer Aniston, Derek Hough și mulți alții.

Citeste tot articolul …

Criosauna te ajuta in tratarea afectiunilor musculo-scheletice

CRIOSAUNA

Accidente musculare? Încheieturi luxate? Dureri de spate? Dureri de picioare?

Ce trebuie să faceţi dacă suferiţi de accidente musculare precum o încheietură luxată sau spatele încordat? Majoritatea oamenilor sunt sfătuiţi să se odihnească, să pună gheaţă pe zonele afectate, comprese şi să ţină ridicată zona respectivă, dacă este posibil. Această tehnică cunoscută sub acronimul RICE (Rest, Ice, Compression, Elevation) este utilizată frecvent în medicina sportivă.

Există numeroase metode pentru aplicarea compreselor reci pe răni sau pe zonele afectate. Terapiile prin frig tradiţionale includ pachete de gheaţă, prosoape cu gheaţă, masaje reci, recipiente cu gheaţă etc. În timp ce aceste metode ar putea părea bune, ele sunt mai puţin eficiente în reducerea durerii decât crezi, mai ales în cazul sportivilor, comparativ cu Crioterapia, care oferă simultan atât o stare de frig, cât şi de reducere a durerii.

Citeste tot articolul …

Criosauna – Victorie asupra fricii

CRIOSAUNA

Pot invinge frica! Tocmai semnez consimtamantul dupa ce am citit contraindicatiile, sunt putin stresata avand in vedere temperatura la care voi fi expusa. „Cum am ajuns aici? Toate erau bune si frumoase! Ce mi-a trebuit?”

Criosauna sau aerocrioterapia erau concepte abstracte in mintea mea pana azi, pana acum. Am fost tentata ca orice alta femeie de ideea de a avea o piele ferma, fara riduri, fara celulita, si mai ales de arderea caloriilor fara efort. „Trebuie sa fie ceva bun!”, mi-am zis in sinea mea.

Citeste tot articolul …

Descopera campionul din tine!

CRIOSAUNA

Toti am facut sau facem sport, stim ce inseamna sa faci o entorsa, intindere sau chiar ruptura de os. Este dureros si recuperarea este lunga. In sportul de performanta nu se poate astepta mult pentru recuperare deorece aceasta implica foarte multi bani.

Saptamana aceasta am ales sa vorbim despre lumea sportului si ce presupune refacerea si recuperarea sportiva.

In primul rand refacerea unui sportiv include acele masuri medicale care urmaresc accelerarea procesului de restabilire a functiilor metabolice si sistemice perturbate de efort.

Citeste tot articolul …

Povestea lui Robert în lupta împotriva psoriasisului

Daca ultimul articol a fost despre psoriasis si beneficiile pe care le aduce criosauna pentru intrarea in remisiune, revin astazi cu detalii despre un baiat de 12 ani cu o forma destul de severa de psoriasis vulgaris.

Totul a inceput de la un telefon al mamei lui Robert pe la sfarsitul lunii mai, ocazie cu care i-am explicat mecanismele prin care il poate ajuta criosauna sa inlature stresul cauzat de boala, starea de anxietate si depresia ce-l cuprinsese si sa scada in greutate. Este primul pas pentru intrarea in remisiune a bolnavului de psoriasis. Totodata ciclul vasoconstrictie-vasodilatatie are un efect spectaculos pentru reducerea si apoi disparitia placilor de psoriasis.

Citeste tot articolul …