Criosauna

english romana DOCUMENTATIE | CENTRE CRIOSAUNA | GHID PRACTIC | BLOG

CRYOAIR & CRIOFAN

Dispozitivele pentru aerocrioterapie locala cryoair si Criofan sunt echipamente sigure si usor de utilizat in tratamentul cu frig la nivel local. Consumabilele utilizate sunt energia electrica sau azotul lichid.

In terapia cu frig aplicat local, un flux de aer rece dozat exact este aplicat pe piele cu ajutorul unui furtun flexibil. Astfel, zona afectata a corpului este privata de caldura. Prin pierderea locala de caldura, aerul rece amelioreaza durerea si reduce inflamatiile. Aplicarea locala a frigului are si un efect de scadere a tonusului muscular.

Dispozitivele noastre de terapie locala cu aer rece sunt utilizate in domeniul tratamentelor cosmetice, a celor cu laser, domeniul sportiv, pentru tratamentul bolilor reumatismale etc.


Cryoair

Cryoair facial & body

Este un dispozitiv medical care are consumabil doar energia electrica. Acesta poate fi folosit in spitale, clinici medicale sau saloane de infrumusetare. Sunt disponibile cinci versiuni diferite ale echipamentului, cu un debit de aer reglabil intre 350 l/min pana la maximum 1500 l/min si cu temperaturi maxime cuprinse intre -32°C si -60°C. In plus, putem livra optional accesorii: duze pentru tratament punctual, brat mobil, precum si furtunuri cu diverse lungimi.

Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati brosura in format PDF.

 

Criofan cu vas Dewar

Criofan

Este un echipament de ingrijire corporala compact care utilizeaza azotul lichid si energia electrica pentru obtinerea temperaturii de pana la -120°C sau -130°C. Criofan poate fi operat de orice persoana (nu este necesara pregatire medicala). Echipamentul poate veni in completarea procedurii de criosauna sau poate fi folosit in cazul in care aceasta nu este posibila. Acesta foloseste acelasi tip de vas dewar de 35 kg (40 l) utilizat la criosauna.

Principalele avantaje ale CRIOFAN:

  • eficienta, functionare silentioasa
  • durata de functionare continua mare si usurinta in utilizare
  • obtinerea temperaturii de lucru se realizeaza in circa 3 minute
  • consumul de azot lichid pe procedura (10 min) nu depaseste 0,6 litri de azot lichid, unul din cele mai mici consumuri dintre echipamentele similare
  • pielea nu vine in contact cu azotul lichid, ci doar cu vaporii acestuia