Crioterapia este indicata pentru centrele de infrumusetare

Crioterapia: un plus de frumusete si stare de bine

Daca terapia prin frig a fost perceputa mult timp ca fiind rezervata sportivilor de performanta, aplicatiile acestei tehnologii sunt in perfectă armonie si cu filozofia institutelor de wellness, avand beneficii semnificative:

Crioterapia – stare tonica, stare de bine

Daca terapia prin frig a fost perceputa dintotdeauna ca o solutie pentru reducerea inflamatiilor si calmarea durerilor, aplicatiile acestei terapii sunt in perfecta armonie si cu filozofia institutelor de wellness, avand beneficii semnificative:

 • Relaxare
 • Eliminarea oricarei forme a sindromului de stres
 • Imbunatatirea calitatii somnului
 • Ameliorarea si tratarea starilor depresive
 • Intinerirea generala a corpului si prevenirea imbatranirii
 • Stimularea metabolismului
 • Intarirea sistemului imunitar
 • Tratarea problemelor dermatologice
 • Imbunatatirea aspectului pielii si oferirea unui aspect intinerit
 • Ameliorarea durerilor de spate si musculare

Crioterapia si starea de bine, o afacere profitabila in domeniul wellness & spa

Criosauna si crioterapia o afacere de succes in wellness & spa


In cadrul centrelor de relaxare, clientii pot beneficia de programe diferite dedicate activitatilor de wellness & spa. In timpul petrecut aici, acestia se reincarca cu energie, isi recapata vitalitatea si starea de bine, profitand de varietatea de tratamente cu obiective diferite, in functie de problemele intampinate. Masajele de toate tipurile aplicate dupa crioterapie tonifica corpul si permit organismului sa reintinereasca.


Printre numeroasele sale beneficii, crioterapia joaca un rol important in intarirea sistemului imunitar si stimularea metabolismului. Terapia prin frig este tot mai adesea oferita in centrele din intrega lume deoarece joaca un rol important in revitalizarea intregului organism.


Efectele linistitoare si relaxante ale crioterapiei


Crioterapia determina o reactie asupra creierului si in special asupra hipotalamusului, o zona responsabila de eliberarea hormonilor care actioneaza direct asupra starii de bine. Procedurile de criosauna stimuleaza eliberarea de endorfine, hormonul fericirii. Aceasta reactie provoaca o stare de bine, tonica, de implinire. Pentru ca centrele spa & wellness ofera experienta de relaxare si eliminare a stresului, crioterapia se incadreaza perfect in acest concept, oferind clientilor o experienta unica, terapeutica.


De ce sa optati pentru crioterapie intr-un centru spa & wellness?


Crioterapia are un dublu rol: contribuie atat la rejuvenarea organismului si stimularea metabolismului, cat si la eliminarea stresului, tratarea starilor depresive si a insomniilor. Prin urmare, crioterapia este solutia ideala pentru o afacere in domeniul spa & wellness.

Criosauna, echipament de ingrijire corporala si dispozitiv medical

CRIOSAUNA

Criosauna este un echipament de ingrijire corporala sau dispozitiv medical, destinat procedurilor de crioterapie generala. In cabina individuala deschisa, corpul este expus maximum 3 min, de la gat in jos, la o temperatura de pana la -196°C.

Criocamera, echipament de crioterapie de tip cabina inchisa, pentru mai multe persoane

CRIOCAMERA

Criocamera este un echipament de tip cabina inchisa, pentru una sau mai multe persoane, conceputa pentru proceduri de crioterapie generala. In criocamera, intregul corp este expus intre 1 si 3 minute la temperaturi de pana la -120°C.

Criofan si cryoair sunt echipamente pentru crioterapie locala

CRYOAIR / CRIOFAN

Criofan si Cryoair sunt echipamente de ingrijire corporala sau dispozitive medicale compacte, utilizate pentru tratarea localizata pe diferite zone ale corpului. Aerul rece utilizat poate atinge temperaturi de pana la -130°C.

Criosfera Recoup masaj prin crioterapie

CRIOSFERA

Criosfera Recoup este un dispozitiv ce imbina beneficiile crioterapiei locale cu cele ale masajului, fiind de un real ajutor pentru ameliorarea durerilor si diminuarea inflamatiilor, in refacerea muschilor dupa efort sau in urma unui traumatism.

  Aveti intrebari in legatura cu un anumit produs? Va stam la dispozitie!

  Numele dvs.*

  Categorie*

  Companie*

  Cod fiscal*

  Nr. Inregistrare Registrul Comertului

  Sectorul dvs. de activitate*

  Adresa de email

  Numar de telefon

  Informatii suplimentare