Echipamente si dispozitive

CRIOSAUNA®

Echipament de ingrijire corporala / Dispozitiv medical

Criosauna, echipament de crioterapie pentru ingrijire persoanala

Criosauna este o cabina individuala deschisa destinata procedurilor de crioterapie generala, in care corpul este expus de la gat in jos la o temperatura cuprinsa intre -110°C si -196°C, intre 1 si 3 minute in scop terapeutic sau pentru ingrijire corporala. Utilizeaza azotul lichid pentru obtinerea frigului.

CRIOCAMERA

Echipament de ingrijire corporala / Dispozitiv medical

Criocamera, echipament de crioterapie pentru ingrijire persoanala

Criocamera este o camera inchisa, pentru una sau mai multe persoane, special conceputa pentru proceduri de crioterapie generala. Constructiv, aceasta poate fi cu o singura camera, cu doua sau trei camere, cu temperaturi cuprinse intre -85°C si -120°C. Utilizeaza compresoare frigorifice pentru obtinerea frigului.

criofan

Echipament de ingrijire corporala / Dispozitiv medical

Criofan, echipament de crioterapie pentru ingrjire corporala

Criofan este un echipament de ingrijire corporala compact care utilizeaza azotul lichid pentru aplicarea locala a unei temperaturi de pana la -130°C. Echipamentul poate veni in completarea procedurilor de criosauna sau independent de acestea, ca si crioterapie locala.

cryoair

Echipament de ingrijire corporala / Dispozitiv medical

Cryoair, echipament de crioterapie pentru ingrijire personala

Cryoair este un dispozitiv medical pentru proceduri de crioterapie locala ce utilizeaza compresoare frigorifice pentru obtinerea frigului. Acesta poate fi folosit in spitale, clinici medicale sau saloane de infrumusetare. Sunt disponibile cinci versiuni diferite ale echipamentului, cu temperaturi pana la -32°C, -40°C sau -60°C.

Roll magic®

Echipament de ingrijire corporala

Roll Magic este un echipament revolutionar pentru masaj, ce combina beneficiile oferite de masajul pentru drenaj limfatic cu cele oferite de cromoterapie, razele IR si lampa colagen. Usor de utilizat, 30 de minute de placere pura.

Vacu magic®

Echipament de ingrijire corporala

Vacu Magic este un echipament care imbina exercitiile fizice realizate pe banda de alergare, bicicleta sau stepper, cu efectul de vacuum si razele IR. Rezultate maxime cu efort minim, obtinute in doar 30 de minute de exercitii.

Aqua bike®

Echipament de ingrijire corporala

Aqua Bike imbina beneficiile oferite de exercitiile pe bicicleta in apa cu hidromasajul, cromoterapia si ozonoterapia, pentru remodelarea corpului in mod natural si redobandirea siluetei. Apa, unul dintre cele mai bune instrumente de fitness, este integrata intr-un echipament ce intrece orice asteptari. In doar 30 de minute de exercitii!

Magic wave & magic sun®

Echipament de ingrijire corporala

Magic Wave & Magic Sun reprezinta combinatia perfecta pentru orice centru spa & wellness. Patul de masaj calmeaza si relaxeaza, iar lampa IR sau colagen contribuie la eliminarea toxinelor acumulate in organism. Accelereaza metabolismul, reduce celulita, pielea devine mai tanara, catifelata si ferma, in doar 20 de minute de relaxare binemeritata dupa exercitiile efectuate.

Magic vib®

Echipament de ingrijire corporala

Magic Vib este un echipament revolutionar pentru antrenament prin vibratie care imbina beneficiile oferite de masajul de drenaj limfatic cu cele oferite de cromoterapie, lampa IR sau lampa colagen, intr-un singur dispozitiv. Frecventa vibratiilor antreneaza muschii prin microcontractii. In timp ce aparatul vibreaza, transmite energie corpului uman, fortand muschii sa se contracte si sa se relaxeze alternativ. Platforma cu vibratii stimuleaza sistemul nervos, endocrin, circulator si limfatic, intr-un exercitiu de 10 minute.

Magic run®

Echipament de ingrijire corporala

Banda de alergare Magic Run ofera posibilitati multiple de a selecta atat viteza de alergare, cat si inclinarea benzii. Un alt mare avantaj fata de alergarea clasica este ca banda profesionala ofera un sistem de amortizare ce protejeaza articulatiile si mai ales genunchii prin cele 6 amortizoare care reduc presiunea in timpul exercitiilor.

Toyboard®

Echipament de ingrijire corporala

Placile de echilibru ToyBoard au fost concepute pentru efectuarea unei palete largi de exercitii fizice, atat de catre adulti cat si de catre copii, cu scopul de a imbunatati atat echilibrul, coordonarea, cat si viteza de reactie. Prin antrenamentele 3D distractive, placile de echilibru de surf pentru interior lucreaza toate grupele de muschi, imbunatatesc rezistenta fizica, dezvolta abilitatile de coordonare si motricitate.

Herbalsauna

Echipament de ingrijire corporala

Herbalsauna este cea mai compacta si economica sauna umeda si reprezinta o metoda naturala de relaxare si terapie. Este o sauna realizata din lemn de cedru siberian, considerat “copacul farmacist” datorita beneficiilor sale importante. Efectul unic al Herbalsaunei este dat de combinatia de abur saturat cu esentele din plantele medicinale si lemnul de cedru, simultan cu stimularea transpiratiei abundente.

Andumedic®3 Professional

Echipament de ingrijire corporala / Dispozitiv medical

Patul de masaj pentru Terapie Andullation, Andumedic 3 Pro, este un echipament fabricat in Germania, ce actioneaza cu o gama de vibratii foarte strict controlata, in spectrul 10-80 Hz si cu caldura infrarosie medicala, ce penetreaza adanc tesuturile corpului, fara a produce arsuri sau disconfort. In functie de tratament, durata procedurii este de 15-60 de minute.

Velus®Jet

Echipament de ingrijire corporala / Dispozitiv medical

Patul de hidromasaj uscat Velus-Jet este singurul echipament pentru masaj din piata care foloseste puterea apei pentru realizarea unei multitudini de masaje profesionale, medicale, complexe, de la masaj circular, masaj pulsatil, paralel si pana la masaj in puncte trigger.

Camere de oxigenoterapie hiperbarica OxyHealth

Echipament de ingrijire corporala / Dispozitiv medical

Camerele hiperbarice OxyHealth au fost proiectate si fabricate pentru efectuarea in siguranta a procedurilor de oxigenoterapie hiperbarica. Sunt disponibile intr-o serie variata de dimensiuni, pentru a satisface cerintele de utilizare atat pentru utilizare medicala, cat si pentru utilizare comerciala sau rezidentiala.

Criosfera Recoup

Dispozitiv de ingrijire corporala / Dispozitiv medical

Criosfera Recoup, dispozitiv de crioterapie pentru ingrijire persoanala

Criosfera Recoup este un dispozitiv ce imbina beneficiile crioterapiei cu cele ale masajului, fiind de un real ajutor in refacerea muschilor dupa efort sau in urma unui traumatism, diminuarea inflamatiilor si ameliorarea durerilor. Necesita doar racire in congelator de minimum 2 ore, pentru a-si pastra temperatura scazuta pana la 6 ore!

Premium floating tank

Echipament de ingrijire corporala / Dispozitiv medical

Premium Floating Tank este un dispozitiv individual care va echilibreaza datorita terapiei prin plutire. Ofera relaxare, elimina stresul si tensiunea acumulata in viata agitata de zi cu zi, atat pe plan mental cat si fizic. In plus, sarea Epsom are efecte benefice asupra corpului, pielii, muschilor, articulatiilor si coloanei vertebrale. Sedintele de plutire au o durata de 30, 60, 90, 120 sau 180 de minute.

Premium floating room

Echipament de ingrijire corporala / Dispozitiv medical

Premium Floating Room este un dispozitiv pentru 2 persoane pentru terapie prin plutire. Procedura va deconecteaza de senzatiile apasatoare, deveniti usor, complet linistit, calm, similar experientei din uterul matern, astfel incat creierul se relaxeaza la un nivel profund. In acest fel se atinge o stare profund meditativa (starea Theta).