Garantii si certificari

Echipamentele de crioterapie din portofoliul nostru au perioada de garantie oferita de producatori de pana la 36 de luni. Aceasta ofera clientilor un grad mare de siguranta si confort. Producatorii garanteaza performanta echipamentelor in conformitate cu specificatiile tehnice, cu conditia ca si consumatorul sa respecte cerintele privind instalarea, operarea si amplasarea. Aceasta garantie asigura remedierea in cazul defectiunilor care nu au fost cauzate de manipularea, transportul, intretinerea sau operarea necorespunzatoare.

Kubitech srl asigura garantia in perioada de garantie si ulterior, post garantie (la cerere).

Crioterapia reprezinta o metoda de tratament cu numeroase beneficii. Cu toate acestea, terapia prin frig implica si o serie de riscuri. Pentru a le limita, echipamentele distribuite de firma noastra au Certificari CE 171299010 si ISO 13485, iar in cazul dispozitivelor medicale, acestea respecta Directiva Europeana 93/42/EEC. Acesta indica faptul ca producătorii acestor dispozitive respecta cerintele de siguranta stabilite de comunitatea europeana. Atat criosauna, criocamera cat si celelalte echipamente de crioterapie locala au fost supuse testelor si verificarilor si pot fi utilizate in toate tarile Uniunii Europene.

Dorim sa venim in ajutorul clientilor nostri pe termen lung, de aceea avem in permanenta piese de schimb in stoc si acordam asistenta tehnica si posibilitatea de reparare unui echipament defect, atat in garantie, cat si post garantie (la cerere).

Modelele de Criosauna Cryomed Pro si Cryomed One beneficiaza de garantie pe o perioada de 36 de luni sau 3.000 proceduri de la data punerii in functiune. Modelele Classic si Aurora au termen de garantie de 24 de luni. Echipamentele Criocamera beneficiaza de garantie pe o perioada de 24 de luni. In cazul echipamentele de crioterapie locala Criofan si Cryoair, garantia este de 24 de luni, iar pentru Criosfera de 6 luni.

In cazul unei defectiuni, clientii pot apela (cu sprijinul producatorilor) la serviciul nostru eficient de depanare online de la distanta, primind sfaturi si asistenta tehnica prin telefon sau e-mail intr-un timp scurt. Mai mult, toate modelele de criosauna conectate la internet trimit la producator date privind utilizarea acestor. Astfel, tehnicienii au acces direct la cauza defectiunii si daca este posibil o remediaza, iar daca nu, informeaza clientul cu privire la pasii necesari pentru remediere.

  Aveti intrebari in legatura cu un anumit serviciu? Va stam la dispozitie!

  Alegeti serviciul dorit*

  Informatii suplimentare

  Datele dvs. de contact

  Numele dvs.*

  Adresa dvs. de email*

  Numarul dvs. de telefon*