Crioterapia catifeleaza pielea, elimina celulita, intinereste pielea

Terapia prin frig – solutie rapida, cu efecte uimitoare pe termen lung

Aceasta ofera raspunsuri la tot ce nu v-ati gandit vreodata ca poate face frigul:

Crioterapia: un plus de frumusete

Printre beneficiile crioterapiei in cazul saloanelor de infrumusetare se numara si:

 • Elimina celulita
 • Arde caloriile, imbunatateste metabolismul
 • Reda fermitatea si catifeleaza pielea
 • Intinereste corpul, previne imbatranirea
 • Intinereste pielea fetei, gatului, abdomenului
 • Trateaza acneea, ridurile, vergeturile
 • Revitalizeaza parul si unghiile
 • Ajuta la refacerea dupa efort

Terapia prin frig pentru ingrijirea corporala, o afacere profitabila

Criosauna si crioterapia catifeleaza si intinereste pielea


Timpul poate fi atat dusman cat si prieten, de aceea din ce in ce mai multi clienti cauta solutii rapide, naturale si non-invazive pentru a scapa de kilogramele in plus, pentru imbunatatirea aspectului pielii si pentru intinerirea organismului. Acestia se indreapta spre centrele specializate ce ofera proceduri de criosauna.


Costul scazut al consumabilelor, investitia moderata si plusvaloarea serviciilor duc la amortizarea rapida a echipamentelor.


Efecte rapide si eficiente ale terapiei prin frig in domeniul remodelarii corporale


Criosauna este poate cea mai rapida si eficienta metoda de reducere a greutatii corporale. Sesiunile de crioterapie locala sau generala au rolul de stimulare a organismului si de imbunatatire a metabolismului. Se stie ca frigul arde calorii: in timpul unei sesiuni de 3 minute se pot arde pana la 200 kcal, iar intre proceduri peste 1000 kcal. Dupa o serie de 20–30 proceduri, corpul poate scapa de kilogramele in plus, in combinatie cu o dieta rationala si bine echilibrata caloric.


Prin expunerea la frig a pielii se produc contractarea si dilatarea vaselor de sange, adica hranirea cu oxigen si nutrienti a celulelor, cu efecte rapide in refacerea aspectului si calitatii pielii. Astfel, dupa doar cateva sedinte de crioterapie, pielea isi recapata elasticitatea si fermitatea, este mai luminoasa, isi imbunatateste tonusul iar ridurile se estompeaza. Nu in ultimul rand, creste productia de elastina si colagen necesare pielii.


De ce sa optati pentru terapie prin frig intr-un centru ce ofera servicii de ingrijiri corporale?


Prin rezultatele rapide si eficiente obtinute de clienti, costul accesibil al procedurilor si prin faptul ca este o solutie rapida, terapia prin frig este ideala pentru o afacere in domeniul ingrijirii corporale.

Criosauna, echipament de ingrijire corporala si dispozitiv medical

CRIOSAUNA

Criosauna este un echipament de ingrijire corporala sau dispozitiv medical, destinat procedurilor de crioterapie generala. In cabina individuala deschisa, corpul este expus maximum 3 min, de la gat in jos, la o temperatura de pana la -196°C.

Criocamera, echipament de crioterapie de tip cabina inchisa, pentru mai multe persoane

CRIOCAMERA

Criocamera este un echipament de tip cabina inchisa, pentru una sau mai multe persoane, conceputa pentru proceduri de crioterapie generala. In criocamera, intregul corp este expus intre 1 si 3 minute la temperaturi de pana la -120°C.

Criofan si cryoair sunt echipamente pentru crioterapie locala

CRYOAIR / CRIOFAN

Criofan si Cryoair sunt echipamente de ingrijire corporala sau dispozitive medicale compacte, utilizate pentru tratarea localizata pe diferite zone ale corpului. Aerul rece utilizat poate atinge temperaturi de pana la -130°C.

Criosfera Recoup masaj prin crioterapie

CRIOSFERA

Criosfera Recoup este un dispozitiv ce imbina beneficiile crioterapiei locale cu cele ale masajului, fiind de un real ajutor pentru ameliorarea durerilor si diminuarea inflamatiilor, in refacerea muschilor dupa efort sau in urma unui traumatism.

  Aveti intrebari in legatura cu un anumit produs? Va stam la dispozitie!

  Numele dvs.*

  Categorie*

  Companie*

  Cod fiscal*

  Nr. Inregistrare Registrul Comertului

  Sectorul dvs. de activitate*

  Adresa de email

  Numar de telefon

  Informatii suplimentare