Cum se desfasoara o procedura de crioterapie in Criosauna

INAINTE DE PROCEDURA

Personalul calificat si instruit din cadrul centrului se dedica sa va ofere cea mai placuta experienta. Dupa ce va sunt prezentate indicatiile, contraindicatiile, riscurile, precautiile, modul de desfasurare al procedurii si semnati consimtamantul, veti intra in vestiar pentru a va schimba in costum de baie sau puteti ramane in lenjerie intima (recomandam din bumbac). Daca sunteti transpirat, este necesar sa va stergeti bine cu prosop de hartie. De asemenea, veti renunta la obiectele metalice precum bijuterii sau ceas, iar piercingurile vor fi protejate.

In tot acest timp, operatorul va asteapta in incaperea in care se gaseste Criosauna. Astfel, veti avea parte de intimitate maxima. Cand sunteti pregatit, veti iesi in halat, cu manusi, sosete de unica folosinta si botosei de lana care vor proteja extremitatile. Acestea vor fi asigurate de centrul de crioterapie frecventat.

IN TIMPUL PROCEDURII

Odata ce ati intrat in Criosauna, operatorul va ajusta pozitia liftului, asfel incat sa aveti contact vizual in permanenta. Operatorul va fi tot timpul atent la dumneavoastra si va va ghida pe tot parcursul procedurii. In caz de urgenta sau la cerere, va opri imediat procedura si va acorda primul ajutor, ingrijindu-se de confortul, sanatatea si siguranta dvs. In orice moment puteti intrerupe procedura si parasi cabina, usa este inchisa magnetic.

In timpul procedurii recomandam sa va rotiti constant pentru a uniformiza fluxul de vapori de azot pe intreaga suprafata a pielii. Desi temperatura din Criosauna este scazuta, senzatia este una racoroasa, suportabila, deoarece aerul rece este uscat. Corpul va fi invaluit de aer rece pentru aproximativ 2-3 minute, timp in care veti simti cum va eliberati de orice disconfort si durere, oferind un restart intregului organism.

DUPA PROCEDURA

Dupa ce s-a scurs timpul necesar procedurii, operatorul va cobori liftul pentru a facilita iesirea din Criosauna si veti merge din nou la vestiar pentru a va imbraca. Corpul se va incalzi rapid si se va instaura o stare de bine generala datorata eliberarii endorfinelor. Va veti simti mai energic, mai fericit, gata pentru a va continua activitatea cotidiana. Profitati de acest timp de stare de bine si asteptati minimum 10 minute inainte de a va relua activitatea normala.

*Va rugam sa retineti ca pentru rezultate optime sunt necesare minimum 10 proceduri de criosauna initiale consecutive (o procedura pe zi). Ulterior, va recomandam 1-2 sedinte/saptamana pentru mentinerea rezultatelor.

Cum se desfasoara o procedura de crioterapie in Criocamera

INAINTE DE PROCEDURA

Personalul calificat din cadrul centrului se dedica sa va ofere cea mai placuta experienta. Dupa ce va sunt prezentate indicatiile, contraindicatiile, riscurile, precautiile, modul de desfasurare al procedurii si semnati consimtamantul, vi se va masura tensiunea arteriala iar apoi veti intra in vestiar pentru a va schimba in costum de baie. Daca sunteti transpirat, este necesar sa va stergeti bine cu prosop de hartie. De asemenea, veti renunta la obiectele metalice precum bijuterii sau ceas, iar piercingurile vor fi protejate.

In tot acest timp, operatorul va asteapta in incaperea in care se gaseste Criocamera. Astfel, veti avea parte de intimitate maxima. Cand sunteti pregatit, veti iesi in halat, cu manusi, sosete de unica folosinta, botosei din lana, masca pentru nas si gura, si bandana pentru a proteja extremitatile. Toate acestea vor fi asigurate de centrul de crioterapie frecventat.

IN TIMPUL PROCEDURII

Spre deosebire de Criosauna, care este o cabina individuala deschisa, in Criocamera (in functie de model), pot intra intre 1 si 4 clienti simultan. Operatorul va avea in peranenta contact vizual, usa fiind din sticla. In timpul procedurii intregul corp va fi invaluit de aer rece pentru maximum 3 min. Veti simti cum va eliberati de orice disconfort si durere, oferind un restart intregului organism.

Este recomandat ca in timpul procedurii sa va miscati constant pentru a uniformiza temperatura pe intreaga suprafata a pielii. Desi temperatura din Criocamera este scazuta, senzatia este una racoroasa, suportabila, deoarece aerul rece este uscat.

DUPA PROCEDURA

La finalul procedurii veti iesi din Criocamera si va veti intoarce la vestiar pentru a va imbraca. Corpul dvs. se va incalzi rapid si se va instaura o stare de bine generala datorata eliberarii endorfinelor. Va veti simti mai energic, mai fericit, gata pentru a va continua activitatea cotidiana. Profitati de acest timp de stare de bine si asteptati minimum 10 minute inainte de a va relua activitatea normala.

*Va rugam sa retineti ca pentru rezultate optime sunt necesare minimum 10 proceduri initiale consecutive (o procedura pe zi). Ulterior, va recomandam 2 sedinte/saptamana pentru mentinerea rezultatelor.

Cum se desfasoara o procedura de Criofan / Cryoair

Echipamentele de crioterapie locala sunt concepute pentru tratamentul unor zone ale corpului, procedurile fiind de sine statatoare sau asociate procedurilor de criosauna.

Pentru efectuarea procedurii, descoperiti zonele asupra carora se efectueaza tratamentul (abdomen, picioare, spate, maini etc). In cazul in care frigul este aplicat la nivelul fetei, scalpului sau decolteului nu sunt necesare masuri suplimentare de pregatire. Procedura se poate aplica fara a fi necesara demachierea.

In functie de zona tratata, veti sta pe un scaun de cosmetica confortabil sau intins pe pat. Timp de 10-15 minute, operatorul echipamentului va directiona fluxul de vapori reci asupra zonei tratate, efectuand miscari circulare sau de zig-zag. De asemenea, acesta va masura constant temperatura cu ajutorul unui termometru cu infrarosu.

In functie de motivul aplicarii terapiei prin frig, rezultatele vor apare la scurt timp dupa terminarea procedurii.

Cum se realizeaza masajul cu ajutorul Criosferei Recoup

Criosfera Recoup este un echipament ce imbina beneficiile crioterapiei locale cu cele ale masajului. Va puteti bucura de acest masaj atat in cadrul unui centru wellness & spa, masajul fiind efectuat de specialisti in domeniu, cat si in confortul propriei locuinte sau la birou, Criosfera fiind perfecta pentru auto-masaj.

Inainte de a incepe masajul, lasati Criosfera Recoup in congelator pentru o perioada de minimum 2 ore. Astfel, isi va pastra temperatura scazuta pentru aproximativ 6 ore.

Daca aveti ajutorul unei alte persoane, intindeti-va pe pat/masa de masaj sau asezati-va pe un scaun confortabil. Cealalta persoana va masa zona afectata cu ajutorul Criosferei, insistand pe punctele dureroase si muschii din jurul acestora. Masajul trebuie sa dureze maximum 20 de minute. Faceti apoi o pauza de 20 minute, dupa care reluati masajul. Repetati masajul ori de cate ori este necesar pentru a ajuta la calmarea durerii si inflamatiei pe parcursul zilei.

Daca nu aveti ajutor, folositi Criosfera in suportul special pentru a avea mai multa presiune si pentru a ajunge mai bine la zonele dureroase. Este posibila si utilizarea fara suport. In cazul durerilor de spate gasiti o suprafata antiderapanta (o saltea de yoga, o mocheta sau un covor), asezati sfera sub zona durerii si rulati incet, in sus si in jos, punand presiune cu propria greutate. De asemenea, pentru fasciita plantara rulati sfera cu piciorul, de la varf pana la calcai si puneti o presiune mai mare peste arcul piciorului. Pentru rezultate mai rapide, aplicati direct pe piele Criosfera Recoup, cu conditia masajului continuu.

  Aveti intrebari in legatura cu un anumit produs? Va stam la dispozitie!

  Numele dvs.*

  Categorie*

  Companie*

  Cod fiscal*

  Nr. Inregistrare Registrul Comertului

  Sectorul dvs. de activitate*

  Adresa de email

  Numar de telefon

  Informatii suplimentare