Alege echipamentul dorit de crioterapie

CRIOSAUNA®

Echipament de ingrijire corporala / Dispozitiv medical

Criosauna, echipament de crioterapie generala, pentru intregul corp

Criosauna este o cabina individuala deschisa destinata procedurilor de crioterapie generala, in care corpul este expus de la gat in jos la o temperatura cuprinsa intre -110°C si -196°C, intre 1 si 3 minute in scop terapeutic sau pentru ingrijire corporala. Utilizeaza azotul lichid pentru obtinerea frigului.

CRIOCAMERA

Echipament de ingrijire corporala / Dispozitiv medical

Criocamera, crioterapie generala pentru 1 sau mai multe persoane

Criocamera este o camera inchisa, pentru una sau mai multe persoane, special conceputa pentru proceduri de crioterapie generala. Constructiv, aceasta poate fi cu o singura camera, cu doua sau trei camere, cu temperaturi cuprinse intre -85°C si -120°C. Utilizeaza compresoare frigorifice pentru obtinerea frigului.

criofan

Echipament de ingrijire corporala / Dispozitiv medical

Criofan, crioterapie locala cu azot

Criofan este un echipament de ingrijire corporala compact care utilizeaza azotul lichid pentru aplicarea locala a unei temperaturi de pana la -130°C. Echipamentul poate veni in completarea procedurilor de criosauna sau independent de aceasta, ca si crioterapie locala.

cryoair

Echipament de ingrijire corporala / Dispozitiv medical

Cryoair, echipament de crioterapie locala

Cryoair este un dispozitiv medical pentru proceduri de crioterapie locala ce utilizeaza compresoare frigorifice pentru obtinerea frigului. Acesta poate fi folosit in spitale, clinici medicale sau saloane de infrumusetare. Sunt disponibile cinci versiuni diferite ale echipamentului, cu temperaturi pana la -32°C, -40°C sau -60°C.

Criosfera Recoup

Dispozitiv de ingrijire corporala / Dispozitiv medical

Masaj si crioterapie cu Criosfera Recoup

Criosfera Recoup este un dispozitiv ce imbina beneficiile crioterapiei cu cele ale masajului, fiind de un real ajutor in refacerea muschilor dupa efort sau in urma unui traumatism, diminuarea inflamatiilor si ameliorarea durerilor. Necesita doar racire in congelator de minimum 2 ore, pentru a-si pastra temperatura scazuta pana la 6 ore!