Siguranta si prevenire

Scopul nostru: crioterapie in siguranta, cu riscuri scazute.

Procedurile de crioterapie trebuie sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta, atat pentru client, cat si pentru operator.
Firma noastra depune in permanenta toate eforturile necesare pentru a diminua riscurile de accidente in timpul utilizarii dispozitivelor.

Echipamentele sunt prevazute cu sisteme de siguranta care ajuta la respectarea ei, dar nu acestea nu exclud operatorul. Acesta are responsabilitatea efectuarii in bune conditii a procedurii.

Inaintea unei sedinte de crioterapie, operatorul trebuie sa informeze pacientul cu privire la indicatii si contraindicatii, sa-i prezinte modul de desfasurare a procedurii, sa verifice tensiunea arteriala si sa observe semnele vitale, asigurandu-se ca pacientul este apt pentru a urma acest tip de terapie. Totodata, trebuie sa refuze efectuarea procedurii in cazul constatarii unor probleme (febra, stare generala grava, aflarea sub influenta bauturilor alcoolice sau substantelor halucinogene etc). Este obligatorie completarea de catre client/pacient a formularului de consimtamant (care este furnizat impreuna cu echipamentul achizitionat), care confirma faptul ca acesta a luat la cunostinta despre indicatiile si contraindicatiile terapiei, precautiile ce trebuie respectate, a inteles riscurile la care se expune si este de acord cu efectuarea procedurilor de crioterapie.

In timpul procedurii, operatorul trebuie sa mentina in permanenta contactul vizual cu clientul, monitorizandu-i starea, astfel incat sa poata opri in orice moment procedura, in caz de nevoie.

In camera de terapie trebuie sa fie obligatoriu minimum doua persoane, clientul/pacientul si operatorul!

La finalul procedurii, operatorul trebuie sa recomande clientului/pacientului sa respecte si sa profite de timpul necesar aclimatizarii la temperatura ambientala, de minimum 10 minute.

De aceea, trebuie ca echipamentele de crioterapie sa fie operate de personal autorizat si instruit sau de profesionisti din domeniul sanatatii (in cazul dispozitivelor medicale). Livrarea unui echipament de crioterapie este insotita de o sesiune de training pentru a instrui operatorul cum sa utilizeze echipamentele, sa cunoasca si respecte masurile de siguranta.

Este interzisa operarea de catre persoane cu abilitati fizice, senzoriale si/sau mintale limitate sau de persoane fara experienta si cunostinte cu privire la masurile de siguranta.

Punem intotdeauna accent pe importanta supravegherii clientului/pacientului de catre operator in timpul sedintei de crioterapie.

  Aveti intrebari in legatura cu un anumit serviciu? Va stam la dispozitie!

  Alegeti serviciul dorit*

  Informatii suplimentare

  Datele dvs. de contact

  Numele dvs.*

  Adresa dvs. de email*

  Numarul dvs. de telefon*