Servicii post-garantie

Echipamentele de crioterapie distribuite de noi beneficiaza de o perioada de garantie de pana la 36 de luni, in functie de producator. Aceasta garantie ofera clientilor un grad mare de siguranta si confort in toata aceasta perioada.

Din experienta vasta acumulata in cei peste 11 ani de activitate, am constatat ca echipamentele distribuite de noi sunt robuste si nu prezinta probleme si defectiuni tehnice majore atat timp cat sunt utilizate si intretinute corespunzator. De aceea, perioada de functionare in parametri optimi se intinde pe toata perioada vietii echipamentelor. Daca totusi apar situatii ce necesita interventia echipei noastre tehnice, aceasta se face rapid si eficient, dar cu costuri aferente.

Echipamentele evolueaza in permanenta din punct de vedere a optimizarii consumurilor, a designului, a facilitatilor oferite. De aceea, oferim clientilor nostri posibilitatea revanzarii echipamentelor pe care le detin, la preturi stabilite de comun acord, dupa o evaluare corecta, realista si o reconditionare corespunzatoare si inlocuirea lor cu altele de ultima generatie, la preturi preferentiale.

  Aveti intrebari in legatura cu un anumit serviciu? Va stam la dispozitie!

  Alegeti serviciul dorit*

  Informatii suplimentare

  Datele dvs. de contact

  Numele dvs.*

  Adresa dvs. de email*

  Numarul dvs. de telefon*