Criosauna - Optiuni de finantare


Cea mai mare provocare atunci cand vine vorba de inceperea unei afaceri in domeniul wellness&spa este obtinerea fondurilor necesare pentru a pune in practica toate ideile, pentru achizitionarea echipamentelor necesare si pentru a asigura primii ani de viata ai business-ului. Chiar si cei care detin deja o afacere pot intampina problema lipsei bugetului necesar, avand nevoie de o sursa in plus de finantare, pentru costuri sau situatii neprevazute, pe care nu le-au anticipat de la bun inceput.


Venim in ajutorul antreprenorilor si va propunem 3 tipuri de finantare potrivite pentru implementarea planurilor de investitii si dezvoltare. Acestea sunt valabile atat pentru persoane fizice cat si juridice si sunt potrivite indiferent de sectorul de activitate al companiei reprezentate.


1. Posibilitate de achizitionare cu credit fara garantii materiale prin TBI Bank


Credit fara garantii
O solutie rapida si flexibila de finantare a afacerii tale. Poti accesa un credit fara garantii materiale, iar sumele pot fi folosite atat pentru finantarea nevoii de capital de lucru, cat si pentru mici investitii.

Beneficii
Proces de aprobare rapid
Cont curent atasat pentru desfasurarea activitatii curente
Consultanta in procesul de aprobare cu ajutorul unui consultant tbi bank
Fara garantii materiale

 


2. Posibilitate de achizitionare in RATE (credite IMM de la Banca Transilvania)


• Linii de credit – pentru finantarea capitalului de lucru pentru activitatea curenta a firmei
• Factoring si scontari – solutii rapide, utile pentru acoperirea varfurilor de plati aparute in activitatea de zi cu zi a afacerii
• Credite pe termen mediu – resursele necesare pentru demararea investitiilor pe care intentionati sa le realizati pentru dezvoltarea companiei
• Cofinantari Programe Europene – dezvoltarea proiectelor finantate din fonduri europene prin servicii de consultanta si finantare pentru implementarea acestora. Astfel, este facilitat si eficientizat accesul la fondurile europene.
• Finantari Programe Speciale – programe speciale de finantari utile pentru afacerea ta.


3. Posibilitate de INCHIRIERE a echipamentelor prin Grenke Romania (cu optiunea de cumparare la sfarsitul contractului)


Pentru a evita blocarea unor resurse importante de capital, Grenke permite intreprinderilor micro, mici si mijlocii (IMM) sa inchirieze echipamentele de care au nevoie in loc sa le achizitioneze. Acestia furnizeaza solutii de finantare adaptate cerintelor si oportunitatilor specifice din diferite segmente de activitate, printre care si domeniul medical, fitness, wellness si spa. Solutiile sunt permanent revizuite pentru a fi in concordanta cu cerintele actuale ale pietei si sunt livrate prin consultanta si asistenta direct la sediul dvs. Prezinta o structura organizationala total independenta de banci si producatori, asigura conditii de finantare ce ofera flexibilitate maxima, garantand un parteneriat de incredere.

  Aveti intrebari in legatura cu un anumit produs? Va stam la dispozitie!

  Numele dvs.*

  Categorie*

  Companie*

  Cod fiscal*

  Nr. Inregistrare Registrul Comertului

  Sectorul dvs. de activitate*

  Adresa de email

  Numar de telefon

  Informatii suplimentare