Media - Criosauna

De-a lungul anilor, firma noastra a participat la diferite targuri si expozitii de profil, iar echipamentele noastre de crioterapie au fost subiectul a numeroase reportaje si interviuri din cadrul unor buletine de stiri si emisiuni TV consacrate. Va invitam sa descoperiti toate aceste aparitii in galeria de mai jos!

De la instalarea echipamentelor pana la promovarea lor, fotografiile raman dovada ambitiei si profesionalismului echipei noastre de a creste popularitatea crioterapiei si pe piata romaneasca. Mai jos puteti vedea imagini din cadrul targurilor de fitness, beauty, wellness & SPA unde am fost prezenti, dar si cateva amintiri speciale din momentul amplasarii echipamentelor in noua lor casa, in diferite centre si saloane.

Fiind o noutate pe piata din Romania, echipamentele de crioterapie au starnit interesul televiziunilor. De la reportaje cu note comice ale unor emisiuni de divertisment pana la interviuri si stiri bine documentate, Criosauna a devenit de-a lungul timpului o adevarata ,,vedeta” TV, fiind apreciata pentru inovatie si numeroasele beneficii oferite.

  Aveti intrebari in legatura cu un anumit produs? Va stam la dispozitie!

  Numele dvs.*

  Categorie*

  Companie*

  Cod fiscal*

  Nr. Inregistrare Registrul Comertului

  Sectorul dvs. de activitate*

  Adresa de email

  Numar de telefon

  Informatii suplimentare