Galerie foto - Criosauna

De la instalarea echipamentelor pana la promovarea lor, fotografiile raman dovada ambitiei si profesionalismului echipei noastre de a creste popularitatea crioterapiei si pe piata romaneasca. Mai jos puteti vedea imagini din cadrul targurilor de fitness, beauty, wellness & SPA unde am fost prezenti, dar si cateva amintiri speciale din momentul amplasarii echipamentelor in noua lor casa, in diferite centre si saloane.

Campionatul National de Masaj 2019

Criosfera calatoare a plecat in deplasare! La Sibiu mai exact, pentru a participa la prima editie a Campionatului National de Masaj. Terapeuti, maseuri si specialisti de renume mondial au concurat si au sustinut cursuri de masaj. Pe parcursul celor 3 zile, acestia ne-au vizitat la stand, unde au testat Criosfera, oferind si demonstratii de masaj.

Expo Sanatate din Natura 2019

In primavara lui 2019 am racorit vizitatorii de la Palas Mall! Pentru a avea un ten frumos si un par sanatos, doamnele si domnisoarele au fost foarte incantate sa incerce crioterapia locala, in timp ce domnii s-au relaxat si revigorat cu un masaj rece cu ajutorul Criosferei Recoup.

page 1 of 2

Rommedica 2016

CRIOSAUNA & CRIOCAMERA au fost prezente la Targul International Rommedica, Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti, in perioada 14-16 aprilie 2016. Experiente noi, testare de echipamente, oameni curiosi sa descopere AEROCRIOTERAPIA, multa relaxare, zambete si refresh. Toate acestea la standul nostru din cadrul targului Rommedica.

page 1 of 4

Cosmetics Beauty Hair 2012

Nu puteam lipsi de la cea mai importanta intalnire a profesionistilor din domeniul cosmeticii, ingrijirii corporale si coafurii. In perioada 20-23 septembrie 2012, cei care au calcat pragul targului Cosmetics Beauty Hair organizat la Romexpo au avut ocazia sa afle mai multe despre Criosauna si beneficiile ei.

Wellfit Expo 2011

Organizat la East Expo Center din Bucuresti, editia din 2011 a expozitiei Wellfit Expo a reunit timp de 3 zile cei mai importanti producatori, importatori si distribuitori de aparatura fitness, wellness si bodycare, dar si diverse cluburi si sali de fitness. Acolo am fost si noi, cu a noastra Criosauna!

page 1 of 2

MotorFest 2011

Ce au in comun motociclistii si Criosauna? Refacerea rapida si… senzatiile tari! De aceea, le-am recomandat procedurile de crioterapie si celor prezenti la cea de-a VII-a editie Motorfest, cea mai importanta intrunire a motociclistilor ieseni.

page 1 of 2

Estetika&Wellness 2010

Desfasurata in perioada 4-7 martie 2010 la Sala Palatului, expozitia internationala Estetika & Wellness a reprezentat punctul de intalnire al profesionistilor din domeniul cosmetica, hairstyling, SPA, wellness si medicina estetica. Cei care au trecut pe la standul Criosauna au testat pe propria piele beneficiile frigului, plecand acasa mai revigorati, mai fericiti si… mai tineri!

page 1 of 2

Cosmetics Beauty Hair 2010

Printre demonstratiile de machiaj profesional, nail design, coafura, tratamente faciale si intretinere corporala, vizitatorii expozitiei Cosmetics Beauty Hair s-au bucurat si de sesiuni de Criosauna.

Camex Iasi 2010

Luna martie a anului 2010 ne-a adus sansa de a participa la cea de-a XIV-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX, unde am facut cunostinta celor prezenti cu efectele terapeutice ale crioterapiei. Nu de alta, dar munca celor din acest domeniu e istovitoare si necesita o refacere pe masura!

Conferinta ANATECOR Iasi 2010

Prima aparitie a Criosaunei a fost in cadrul Conferintei de terapii complementare si alternative organizata la Iasi in perioada 7-9 mai 2010. Emotiile au fost mari, insa si succesul pe masura. Desi initial cu usoare urme de scepticism, publicul a primit foarte bine acest produs nou si oarecum neobisnuit pe piata romaneasca. Ba chiar am avut si vizitatori curajosi, care nu au ezitat sa incerce crioterapia si sa se bucure de puterile benefice ale frigului. Deloc rau pentru o prima experienta in domeniul targurilor de profil si pentru o prima intalnire cu publicul!

  Aveti intrebari in legatura cu un anumit produs? Va stam la dispozitie!

  Numele dvs.*

  Categorie*

  Companie*

  Cod fiscal*

  Nr. Inregistrare Registrul Comertului

  Sectorul dvs. de activitate*

  Adresa de email

  Numar de telefon

  Informatii suplimentare