Criosauna Cryomed Pro

Modelul Cryomed Pro este cel mai cunoscut si vandut model de criosauna din Romania, ce imbina fiabilitatea cu protectia ridicata, intr-un echipament fabricat in Slovacia, conform standardelor europene.

Cryomed Pro are un design modern, utilizeaza iluminarea cu benzi LED multicolore atat in partea superioara, cat si la baza cabinei. Sistemul audio bluetooth confera clientilor o experienta multimedia placuta in timpul sedintelor, iar panoul de control cu functie touch screen de 10″ este intuitiv si ofera usurinta in utilizare operatorilor. In partea superioara a cabinei este amplasat (pentru informarea clientului) un display de afisare a temperaturii/timpului.

Finisajul exterior este din SIBU plastic (pvc de inalta densitate si rezistenta), iar cel interior din material textil hidrofug. Ambele finisaje permit personalizarea culorilor.

Crymed Pro ofera o gama de functii aditionale, care ii imbunatatesc usurinta in utilizare, precum sistemul de control de la distanta prin smartphone sau tableta si sistemul avansat de prevenire a accidentelor, ce ofera o siguranta maxima clientilor. Acest model permite, conectarea prin Wi-Fi sau LAN la o sursa de internet, facilitand asistenta de la distanta in cazul unor defectiuni. Totodata, acesta permite trimiterea automata pe email de rapoarte a parametrilor cabinei (numarul de sesiuni, temperaturile obtinute, orele la care au fost facute).

Modelul Cryomed Pro are certificate CE si ISO si indeplineste cele mai avansate standarde de calitate si siguranta.

Modelul Cryomed Pro+ este destinat utilizarii medicale (spitale) si este autorizat conform Directivei Europene 93/42/EEC.

Acest model poate utiliza atat vas Dewar (40 litri), cat si stocator sub presiune (200-5000 litri) sau ambele variante pentru functionarea, transportul si depozitarea azotului lichid. Pachetul de livrare include 2 vase dewar, pentru varianta ce utilizeaza vas dewar, iar pentru varianta ce utilizeaza stocator, acesta este inchiriat de la furnizorul de azot lichid sau poate fi achizitionat de la firma noastra. Este disponibil in versiunile de dimensiuni standard ale cabinei M, iar optional S si L.

Garantia oferita de producator pentru acest model este de 36 de luni sau 6000 proceduri.

Utilizeaza azot lichid

Usor de folosit

Rentabil

Service online

Personalizabil

Dotari Cryomed Pro

 • Panou de comanda de tip touch screen 10’’;
 • Comanda remote telefon / tableta (iOS/Android);
 • Sistem audio;
 • Sistem de prevenire a accidentelor;
 • Display temperatura cabina, pentru informare client;
 • Material finisaj exterior SIBU plastic, interior textil hidrofug;
 • Iluminare cu benzi LED multicolore RGB in partea superioara si inferioara a cabinei;
 • Display informații temperatură/timp 10″;
 • Lift actionat electric;
 • Perna rigida pentru compensarea inaltimii persoanelor;
 • Conexiune WI-FI si LAN pentru actualizare software facila, update si expediere rapoarte;
 • Asistenta service remote 24/24h.
 • Certificari CE 171299010, ISO 13485;
 • 2 vase dewar 35 Kg/40 litri si suport cu role;

Specificatii tehnice

Specificatii tehnice Criosauna Cryomed Pro intre -110°C si -180°C 230V ±10%, 50 Hz, consumul de energie: 1,5 KW 7-12 persoane pe ora / pana la 50-60 de persoane in 8 ore 200 kg pana la 3 kg; intre 1 si 3 kg in functie de durata; maximum 1,5 m2 2450x1550x900 mm mai putin de 400 kg;

Conditii de amplasare

Pentru a integra criosauna in afacerea existenta din domeniul wellness&spa, sportiv, frumusetii sau medical, aveti nevoie de un capital minim si de un spatiu cu dimensiuni relativ reduse pentru desfasurarea activitatii. Investitia initiala poate fi recuperata in scurt timp de la punerea in functiune a echipamentului, criosauna fiind un echipament profitabil, cu rezultate maxime, dar cu cerinte si efort minime.

Care sunt conditiile pentru instalarea Criosaunei

Pentru instalare, trebuie sa respectati cateva conditii pentru asigurarea sigurantei clientilor si a personalului. Aveti nevoie de o incapere cu o suprafata de minimum 12mp, bine ventilata si climatizata. Trebuie sa asigurati un flux de aer care provine fie de la o fereastra sau dintr-o camera alaturata, fie cu ajutorul unui sistem de ventilatie. Este totodata recomandata instalarea unui detector pentru lipsa oxigen, in cazul in care suprafata camerei este mai mica decat cea recomandata. Declansarea alarmei acestuia avertizeaza ca nivelul de oxigen din camera a scazut, iar camera trebuie evacuata si aerisita, pentru a evita hipoxia.

Criosauna obtine temperatura scazuta cu ajutorul azotului lichid. Acesta este netoxic si neinflamabil, fiind componenta principala a aerului pe care il respiram (in proportie de 78%). Daca procentul lui din aer creste prea mult, iar cantitatea de oxigen din incapere scade, exista risc de hipoxie (lipsa de oxigen). Camerele aflate la subsol nu sunt recomandate, deoarece este mai dificil de asigurat o ventilatie corespunzatoare care sa asigure respectarea cerintelor de functionare a echipamentului.

Cerinte necesare pentru instalare model Cryomed Pro

Pentru instalarea rapida, eficienta si pentru functionarea in parametri normali a echipamentului, trebuie indeplinite urmatoarele cerinte:

 • spatiul dedicat sa aiba o suprafată de cel putin 12 mp si o inaltime de minimum 2,5m (suprafata ocupata de cabina este de maximum 1,5mp);
 • este necesara o cale de acces de minimum 80 cm latime (pentru a permite introducerea elementelor cabinei si pentru a facilita accesul vaselor cu azot lichid);
 • suprafata pardoselii trebuie sa fie orizontala; se permite o abatere de max. 0.5%;
 • distanta dintre cabina si orice perete trebuie sa fie de cel putin 500 mm;
 • incaperea trebuie sa fie dotata obligatoriu cu prize cu impamantare;
 • este necesara conexiune Wi –Fi sau LAN la internet;
 • incaperea trebuie sa dispuna de climatizare iar daca are o suprafata mica, de un sistem de ventilatie;
 • in peretele exterior, in geam sau in coloana de aerisire trebuie prevazuta o gura de ventilatie cu diametrul de minimum 130 mm pentru evacuarea vaporilor de azot rezultat in urma functionarii;
 • trebuie asigurata temperatura ambientului, intre +15 si +24°С;
 • trebuie asigurata umiditatea ambientului, intre 30 si 50%.

  Aveti intrebari in legatura cu un anumit produs? Va stam la dispozitie!

  Numele dvs.*

  Categorie*

  Companie*

  Cod fiscal*

  Nr. Inregistrare Registrul Comertului

  Sectorul dvs. de activitate*

  Adresa de email

  Numar de telefon

  Informatii suplimentare


  Descoperiti si celelalte modele de Criosauna