Criosauna Cryomed Start

Modelul Cryomed Start este un dispozitiv de tip plug&play foarte compact pentru utilizare rezidentiala sau comerciala, utilizat in terapia prin frig, fabricat in Slovacia. Face parte din generatia noua de echipamente de crioterapie, ce foloseste un sistem de producere de aer rece pentru tratamente rapide si nedureroase. Este simplu de operat, usor si foarte rapid de instalat si utilizat. Nu este dotata cu lift electric, dar datorita pretului, dimensiunilor compacte si costurilor de intretinere scazute comparativ cu echipamentele standard, il fac cel mai atractiv din oferta noastra. Aceasta mini criosauna poate fi plasata oriunde, inaltimea ei fiind de doar 1,76m, iar suprafata ocupata de numai 1 m².

Modelul Cryomed Start are certificate CE si ISO si indeplineste cele mai avansate standarde de calitate si siguranta.

Acest model poate utiliza stocator sub presiune (200-5000 litri) sau ambele variante (vas dewar si stocator) pentru functionarea, transportul si depozitarea azotului lichid. Pachetul de livrare include 1 vas dewar, pentru varianta duala, iar pentru varianta ce utilizeaza stocator, acesta este inchiriat de la furnizorul de azot lichid sau poate fi achizitionat de la firma noastra. Este disponibil in versiunile de dimensiuni standard ale cabinei S, iar optional M si L.

Garantia oferita de producator pentru acest model este de 36 de luni sau 6000 proceduri.

Utilizeaza azot lichid

Usor de folosit

Rentabil

Service online

Personalizabil

Dotari Cryomed Start

 • Panou de comanda de tip touch screen 7’’;
 • Comanda remote telefon / tableta (iOS/Android);
 • Sistem Basic de prevenire a accidentelor;
 • Material finisaj exterior SIBU plastic, interior textil hidrofug;
 • Perne rigida pentru compensarea inaltimii persoanelor;
 • Conexiune Wi-Fi sau LAN pentru actualizare software facila;
 • Asistenta service remote 24/24h;
 • Certificari CE 171299010, ISO 13485, 93/42/EEC (One+);
 • 1 vas dewar 35 Kg/40 litri si suport cu role;

Specificatii tehnice

Specificatii tehnice Criosauna Cryomed Start intre -110°C si -180°C 230V ±10%, 50 Hz, consumul de energie: 1 KW 7-12 persoane pe ora / pana la 50-60 de persoane in 8 ore 200 kg pana la 2 kg; intre 1 si 2 kg in functie de durata; maximum 1 m2 1765x1120x900 mm mai putin de 250 kg;

Conditii de amplasare

Pentru a integra Criosauna in afacerea existenta din domeniul wellness&spa, sportiv, frumusetii sau medical, aveti nevoie de un capital minim si de un spatiu cu dimensiuni relativ reduse pentru desfasurarea activitatii. Investitia initiala poate fi recuperata in scurt timp de la punerea in functiune a echipamentului, Criosauna fiind un echipament profitabil, cu rezultate maxime, dar cu cerinte si efort minime.

Care sunt conditiile pentru instalarea Criosaunei

Pentru instalare, trebuie sa respectati cateva conditii pentru asigurarea sigurantei clientilor si a personalului. Aveti nevoie de o incapere cu o suprafata de minimum 12mp, bine ventilata si climatizata. Trebuie sa asigurati un flux de aer care provine fie de la o fereastra sau dintr-o camera alaturata, fie cu ajutorul unui sistem de ventilatie. Este totodata recomandata instalarea unui detector pentru lipsa oxigen, in cazul in care suprafata camerei este mai mica decat cea recomandata. Declansarea alarmei acestuia avertizeaza ca nivelul de oxigen din camera a scazut, iar camera trebuie evacuata si aerisita, pentru a evita hipoxia.

Criosauna obtine temperatura scazuta cu ajutorul azotului lichid. Acesta este netoxic si neinflamabil, fiind componenta principala a aerului pe care il respiram (in proportie de 78%). Daca procentul lui din aer creste prea mult, iar cantitatea de oxigen din incapere scade, exista risc de hipoxie (lipsa de oxigen). Camerele aflate la subsol nu sunt recomandate, deoarece este mai dificil de asigurat o ventilatie corespunzatoare care sa asigure respectarea cerintelor de functionare a echipamentului.

Cerinte necesare pentru instalare model Cryomed Start

Pentru instalarea rapida, eficienta si pentru functionarea in parametri normali a echipamentului, trebuie indeplinite urmatoarele cerinte:

 • spatiul dedicat sa aiba o suprafată de cel putin 8mp si o inaltime de minimum 2m (suprafata ocupata de cabina este de 1mp);
 • este necesara o cale de acces de minimum 80 cm latime (pentru a permite introducerea elementelor cabinei si pentru a facilita accesul vaselor cu azot lichid);
 • suprafata pardoselii trebuie sa fie orizontala; se permite o abatere de max. 0.5%;
 • distanta dintre cabina si orice perete trebuie sa fie de cel putin 500 mm;
 • incaperea trebuie sa fie dotata obligatoriu cu prize cu impamantare;
 • este necesara conexiune Wi –Fi sau LAN la internet;
 • incaperea trebuie sa dispuna de climatizare iar daca are o suprafata mica, de un sistem de ventilatie;
 • in peretele exterior, in geam sau in coloana de aerisire trebuie prevazuta o gura de ventilatie cu diametrul de minimum 130 mm pentru evacuarea vaporilor de azot rezultat in urma functionarii;
 • trebuie asigurata temperatura ambientului, intre +15 si +24°С;
 • trebuie asigurata umiditatea ambientului, intre 30 si 50%.

  Aveti intrebari in legatura cu un anumit produs? Va stam la dispozitie!

  Numele dvs.*

  Categorie*

  Companie*

  Cod fiscal*

  Nr. Inregistrare Registrul Comertului

  Sectorul dvs. de activitate*

  Adresa de email

  Numar de telefon

  Informatii suplimentare


  Descoperiti si celelalte modele de Criosauna