Criosauna

english romana DOCUMENTATIE | CENTRE CRIOSAUNA | GHID PRACTIC | BLOG

CRIOSAUNA


caracterisitici
tehnice
manual
de utilizare
manual de utilizare
vase Dewar
criosauna
ca afacere

Criosauna este un echipament de ingrijire corporala pentru crioterapie care este folosit in terapia umana. Echipamentul este de tip cabina individuala deschisa, in care corpul este expus frigului de la gat in jos. Aceasta a fost special creata pentru proceduri de aerocrioterapie generala si utilizeaza azotul lichid pentru obtinerea temperaturii de pana la -180°C.


GAMA DE MODELE

 

Cryomed Pro

Cryomed Pro

Modelul Cryomed Pro imbina fiabilitatea cu protectia ridicata, intr-un echipament fabricat conform standardelor medicale ridicate, adecvat utilizarii si in domeniul medical (centre de refacere si recuperare medicala).

Cryomed Pro are un design modern, captivant, utilizeaza iluminarea cu LED multicolor atat in partea superioara, cat si la baza cabinei. Sistemele audio si video confera clientilor o experienta placuta in timpul sedintelor, iar panoul de control cu functie touch screen de 10" ofera usurinta in utilizare operatorilor. Finisajul exterior este din aluminiu compozit ce permite personalizarea in diverse culori.

Crymed Pro ofera o gama de functii aditionale care ii imbunatatesc usurinta in utilizare, precum sistemul de control de la distanta prin smartphone si sistemul unic de prevenire a accidentelor ce ofera o siguranta imbunatatita clientilor.

Acest model poate utiliza vase Dewar (40 litri) sau stocator sub presiune (200-5000 litri) pentru transportul si depozitarea azotului lichid si este disponibil in dimensiunile M, S/L.

 

Criosauna One

Cryomed One

Cryomed One este un dispozitiv foarte compact pentru terapia prin frig. Face parte din generatia noua de echipamente de crioterapie ce foloseste un sistem de producere de aer rece pentru tratamente rapide si mai putin dureroase. Este simplu de operat, usor si foarte rapid de instalat si utilizat. Este un echipament de crioterapie generala care utilizeaza azotul lichid pentru obtinerea frigului.

Datorita dimensiunilor compacte, pretul si costurile de intretinere ale acesteia sunt mult mai scazute comparativ cu echipamentele standard de crioterapie. Aceasta mini criosauna poate fi plasată oriunde, inaltimea lui Cryomed One este de 1,78 m, iar suprafata ocupata este de numai 1 m².

Terapia prin frig efectuata cu ajutorul Cryomed One este eficienta in ameliorarea diferitelor tipuri de durere, reducerea inflamatiei, imbunatatirea microcirculatiei sanguine la nivelul pielii, facilitarea pierderii în greutate si generarea de energie pentru intregul organism.

Modelul One are certificatele CE si ISO si indeplineste cele mai avansate standarde de calitate si siguranta. Aceeasi calitate a modelelor Pro o veti regasi si la One.

 

Criosauna Aurora

Space Cabin Aurora

Criosauna Aurora este un model de criosauna fiabil, eficient si durabil. Acesta este dotat cu un panou de control cu functie touch screen de 3,5" usor de folosit.

Modelul Aurora este realizat din fibra de sticla, material rezistent la variatiile de temperatura si este personalizabil in culorile RAL.

Designul modern, display-ul de temperatura si spoturile LED aplicate in partea superioara confera echipamentului un aspect placut si atractiv.

Acest model poate utiliza vase Dewar (40 litri) sau stocator sub presiune (200-5000 litri) pentru transportul si depozitarea azotului lichid si este disponibil in dimensiunea S.

 

Space Cabin Classic

Space Cabin Classic

Criosauna Space Cabin Classic este un echipament robust, adaptabil unor incaperi mai joase si are finisajul exterior din HIPS plastic rezistent la socuri cu aspect mat sau personalizabil in diverse culori.

Acest model de Criosauna are panou de comanda bazat pe un display touch screen de 3.5" / 10" si display de afisare a temperaturii in partea superioara a cabinei.

Poate utiliza vase Dewar (40 litri) sau stocator sub presiune (200-5000 litri) pentru transportul si depozitarea azotului lichid si este disponibil in multiple dimensiuni S - XL.

 

Cryomed Pro M

Cryomed Pro M

Cryomed Pro M a fost dezvoltat datorita necesitatilor practicilor medicale, spitalelor si clinicilor specializate. In ultimii ani, interesul pentru crioterapia generala a crescut, astfel ca a aparut necesitatea unui dispozitiv medical certificat. Dupa o perioada importanta de testare si control al tuturor parametrilor tehnici, s-a finalizat procesul de certificare, obtinand astfel certificarea medicala.

Dispozitivul medical Cryomed Pro M contine un sistem electronic nou, aprobat CE, ce este controlat de ecranul tactil TECO (care are o fiabilitate foarte buna si ofera o protectie maxima pacientului).

Cryomed Pro M este disponibil pentru livrare gata de utilizare, modul de functionare fiind bazat pe vase dewar sau recipienti sub presiune cu capacitate de pana la 5000 litri (ce se inchiriaza de la furnizorul de azot lichid sau poate fi livrat de firma noastra).

Cryomed Pro M este fabricat în conformitate cu standardele medicale inalte si este adecvat pentru utilizarea în unitati medicale. Crioterapia generala este o terapie medicala utilizata pe scara larga în centrele medicale, de medicina sportiva si fizioterapie.

Cryomed PRO M este certificat ca indeplinind cerintele Directivei 93/42 / CEE privind dispozitivele medicale, anexa II cu exceptia (4) si este în prezent oficial incadrat in clasa 2B a dispozitivelor medicale pentru crioterapie.

GAMA DE MODELE LA COMANDACriosauna Mobila

Criosauna mobila

Putem oferi la comanda criosauna Space Cabin KeyPad amplasata pe un vehicul ce este furnizat de client (de tip autoutilitara carosata sau rulota), cu specificatiile acestuia agreate de producator.

Criosauna mobila este un proiect ce imbina eficient beneficiile crioterapiei cu avantajele unui vehicul mobil in scopul cresterii potentialului de clienti, a ariei de acoperire si dezvoltarea unui nou business.

Utilizarea unei criosaune mobile in statiunile de pe malul marii sau in centrul marilor orase si nu numai, salveaza posesorul acestui echipament de eforturi si cheltuieli suplimentare cum ar fi cautarea si inchirierea unui spatiu sau investitiile in promovare. Totodata permite deplasarea la competitii sportive pentru asigurarea refacerii si recuperarii rapide a sportivilor.