Criosauna

english romana DOCUMENTATIE | CENTRE CRIOSAUNA | GHID PRACTIC | BLOG

CRIOSAUNA


caracterisitici
tehnice
manual
de utilizare
manual de utilizare
vase Dewar
criosauna
ca afacere

Criosauna este un echipament de ingrijire corporala pentru crioterapie care este folosit in terapia umana. Echipamentul este de tip cabina individuala deschisa, in care corpul este expus frigului de la gat in jos. Aceasta a fost special creata pentru proceduri de aerocrioterapie generala si utilizeaza azotul lichid pentru obtinerea temperaturii de pana la -180°C.


GAMA DE MODELE

 

Cryomed Pro

Cryomed Pro

Modelul Cryomed Pro imbina fiabilitatea cu protectia ridicata, intr-un echipament fabricat conform standardelor medicale ridicate, adecvat utilizarii si in domeniul medical (centre de refacere si recuperare medicala).

Cryomed Pro are un design modern, captivant, utilizeaza iluminarea cu LED multicolor atat in partea superioara, cat si la baza cabinei. Sistemele audio si video confera clientilor o experienta placuta in timpul sedintelor, iar panoul de control cu functie touch screen de 10" ofera usurinta in utilizare operatorilor. Finisajul exterior este din aluminiu compozit ce permite personalizarea in diverse culori.

Crymed Pro ofera o gama de functii aditionale care ii imbunatatesc usurinta in utilizare, precum sistemul de control de la distanta prin smartphone si sistemul unic de prevenire a accidentelor ce ofera o siguranta imbunatatita clientilor.

Acest model poate utiliza vase Dewar (40 litri) sau stocator sub presiune (200-5000 litri) pentru transportul si depozitarea azotului lichid si este disponibil in dimensiunile M, S/L.

 

Criosauna Aurora

Aurora

Criosauna Aurora este un model de criosauna fiabil, eficient si durabil. Acesta este dotat cu un panou de control cu functie touch screen de 3,5" usor de folosit.

Modelul Aurora este realizat din fibra de sticla, material rezistent la variatiile de temperatura si este personalizabil in culorile RAL.

Designul modern, display-ul de temperatura si spoturile LED aplicate in partea superioara confera echipamentului un aspect placut si atractiv.

Acest model poate utiliza vase Dewar (40 litri) sau stocator sub presiune (200-5000 litri) pentru transportul si depozitarea azotului lichid si este disponibil in dimensiunea S.

 

Space Cabin Classic

Space Cabin Classic

Criosauna Space Cabin Classic este un echipament robust, adaptabil unor incaperi mai joase si are finisajul exterior din HIPS plastic rezistent la ?ocuri cu aspect mat sau personalizabil in diverse culori.

Acest model de Criosauna are panou de comanda bazat pe un display touch screen de 3.5" / 10" si display de afisare a temperaturii in partea superioara a cabinei.

Poate utiliza vase Dewar (40 litri) sau stocator sub presiune (200-5000 litri) pentru transportul si depozitarea azotului lichid si este disponibil in multiple dimensiuni S - XL.

 

Criosauna Cryosense

Cryosense

Cryosense este criosauna care foloseste cele mai noi tehnologii pentru a monitoriza procedurile de crioterapie si pentru a oferi siguranta si confort clientilor, la cel mai inalt nivel.

Echipamentul are un ecran TFT care afiseaza toate informatiile legate de procedura in timp real. O noutate pe care echipamentul o aduce este gulerul aplicat la nivelul superior al cabinei, care limiteaza iesirea azotului din criosauna.

Cryosense vine cu o viziune noua si functii precum reglarea intensitatii temperaturii in timpul sedintei, senzor de oxigen, controlul echipamentului prin iPad folosind o aplicatie intuitiva conectata 24h/zi la echipament, care ofera monitorizare si notificari instant.

Acest model poate utiliza doar stocator sub presiune pentru transportul si depozitarea azotului lichid si este disponibil in dimensiunile S sau XL.

GAMA DE MODELE LA COMANDACriosauna Mobila

Criosauna mobila

Putem oferi la comanda criosauna Space Cabin KeyPad amplasata pe un vehicul ce este furnizat de client (de tip autoutilitara carosata sau rulota), cu specificatiile acestuia agreate de producator.

Criosauna mobila este un proiect ce imbina eficient beneficiile crioterapiei cu avantajele unui vehicul mobil in scopul cresterii potentialului de clienti, a ariei de acoperire si dezvoltarea unui nou business.

Utilizarea unei criosaune mobile in statiunile de pe malul marii sau in centrul marilor orase si nu numai, salveaza posesorul acestui echipament de eforturi si cheltuieli suplimentare cum ar fi cautarea si inchirierea unui spatiu sau investitiile in promovare. Totodata permite deplasarea la competitii sportive pentru asigurarea refacerii si recuperarii rapide a sportivilor.