‎CRIOSAUNA – cea mai rapida si eficienta metoda de eliminare a celulitei in doar 3 minute/sedinta

 In Recuperare sportiva, Wellness, Spa, Fitness

Mereu suntem curiosi (sau mai mult curioase) sa aflam ce noi tratamente si aparaturi folosesc vedetele si ni se pare uneori imposibil sa avem acces la ele. Doar uneori! Un exemplu de tratament folosit la nivel mondial si adus in exclusivitate in Romania de catre Kubitech este CRIOTERAPIA (criosauna).

Dezvoltata initial pentru pacientii cu artrita reumatoida, este acum la mare cautare printre modele, vedete, sportivi, persoane preocupate de aspectul fizic si de sanatate. Aceasta este folosita de importante vedete si sportivi de performanta.

Printre iubitorii Crioterapiei se numara si Usain Bolt, Demi Moore, Cristiano Ronaldo, Dr. Oz, Lindsay Lohan, Daniel Craig, Jessica Alba, Floyd Mayweather Jr., Jennifer Aniston, Derek Hough si multi altii.

Crioterapia iti solicita doar 3 minute din timpul tau, petrecute in criosauna la o temperatura de pana la -180 grade Celsius, si iti ofera in schimb o imbunatatire imediata a somnului, stimularea metabolismului si a productiei de colagen, reducerea celulitei si atenuarea ridurilor.

In timpul unei sesiuni de criosauna se produce un soc asupra stratului superior al pielii datorita temperaturii reduse. Corpul tau raspunde acestui soc prin accelerarea procesului de „incalzire” a organismului. Acesta duce la cresterea metabolismului, arderea caloriilor si refacerea tesuturilor. El dureaza aproximativ 5-8 ore si poate arde intre 1000 – 3000 calorii. Asa ca, inarmeaza-te cu un strop de CURAJ‬ si incearca macar o data criosauna! Chiar daca te sperie poate frigul si temperatura scazuta, vei descoperi de la prima sedinta ca frigul din criosauna‬ este cu totul diferit de ceea ce ai experimentat pana acum, este usor de suportat, senzatia fiind una placuta, de revigorare, iar rezultatele te vor face sa o iubesti la fel de mult precum Daniel Craig!

Daca vedetele au incercat aceasta terapie, cu siguranta o poti incerca si tu. E nevoie doar de curaj‬!

Te invitam pe site sa afli mai multe informatii, iar daca ai nelamuriri ne poti nu ezita sa ne scrii un comentariu, sa ne trimiti un mesaj pe pagina de facebook @Criosauna sau sa ne trimiti un mail pe contact@criosauna.ro.

Ultimele postari

Lasati un comentariu