‎CRIOSAUNA – cea mai rapida si eficienta metoda de eliminare a celulitei in doar 3 minute/sedinta.

 In Recuperare sportiva, Wellness, Spa, Fitness

Mereu suntem curioși (sau mai mult curioase) să aflăm ce noi tratamente și aparaturi folosesc vedetele și ni se pare uneori imposibil să avem acces la ele. Doar uneori! Un exemplu de tratament folosit la nivel mondial și adus în exclusivitate în România de către Kubitech este CRIOTERAPIA (Criosauna).

Dezvoltată inițial pentru pacienții cu artrită reumatoidă, este acum la mare căutare printre modele, vedete, sportivi, persoane preocupate de aspectul fizic și de sănătate. Aceasta este folosită de importante vedete și sportivi de performanță.

Printre iubitorii Crioterapiei se numără și Usain Bolt, Demi Moore, Cristiano Ronaldo, Dr. Oz, Lindsay Lohan, Daniel Craig, Jessica Alba, Floyd Mayweather Jr., Jennifer Aniston, Derek Hough și mulți alții.

Crioterapia îți solicită doar 3 minute din timpul tău, petrecute în CRIOSAUNA,cu o temperatură de până la -180 grade Celsius, dar îți oferă în schimb o îmbunătățire imediată a somnului, creșterea metabolismului, producție de colagen, reducerea celulitei și atenuarea ridurilor.

Crioterapia produce un şoc asupra stratului superior al pielii prin intermediul temperaturii reduse. Corpul tău răspunde şocului prin accelerarea procesului de `încălzire` a organismului.

Acest proces duce la creşterea metabolismului, arderea caloriile şi refacerea ţesuturilor. El durează aproximativ 5-8 ore şi poate arde între 1000 – 3000 calorii. Aşa că, înarmează-te cu CURAJ‬ şi încearcă măcar o dată Crioterapia! Chiar dacă te sperie poate frigul și temperatura scăzută, vei descoperi de la prima ședință că frigul din Criosauna‬ este cu totul diferit de ceea ce ai experimentat până acum, este foarte ușor suportabil, este un frig plăcut, senzația este plăcută, iar rezultatele te vor face să o iubești, la fel ca Daniel Craig!

Dacă vedetele au încercat această terapie, cu siguranţă o poţi încerca şi tu. E nevoie doar de curaj‬!

Te invităm pe site să afli mai multe informaţii, iar dacă ai nelămuriri ne poţi scrie aici într-un mesaj.

Ultimele postari

Lasati un comentariu