Criosauna Space Cabin Classic

Criosauna Space Cabin Classic este un echipament robust, produs in Ucraina, ce se preteaza instalarii in incaperi cu inaltime mica. Finisajul exterior este din HIPS plastic (pvc rezistent la socuri) iar cel interior din material textil hidrofug. Ambele finisaje permit personalizarea culorilor.

Space Cabin Classic este dotat cu panou de comanda intuitiv si lizibil de tip touch screen, iar in partea superioara a cabinei este amplasat (pentru informarea clientului) un display de afisare a temperaturii obtinute in cabina.

Poate utiliza atat vas Dewar (40 litri) cat si stocator sub presiune (200-5000 litri) pentru functionarea, transportul si depozitarea azotului lichid. Pachetul de livrare include 2 vase dewar, pentru varianta ce utilizeaza vas dewar, iar pentru varianta ce utilizeaza stocator, acesta este inchiriat de la furnizorul de azot lichid sau poate fi achizitionat de la firma noastra. Este disponibil in versiunea cu dimensiunea cabinei M,S si XL.

Garantia oferita de producator pentru acest model este de 24 de luni.

Utilizeaza azot lichid

Usor de utilizat

Rentabil

Service online

Personalizabil

Dotari Criosauna Space Cabin Classic

 • Panou de comanda de tip touch screen 10’’;
 • Display temperatura cabina, pentru informare client;
 • Material finisaj exterior HIPS plastic, interior textil hidrofug;
 • Lift actionat electric;
 • Perna rigida pentru compensarea inaltimii persoanelor;
 • Conexiune LAN pentru actualizare software facila si optimizare a functiilor;
 • Asistenta service remote 24/24h.
 • 2 vase dewar 35 Kg/40 litri si suport cu role;

Specificatii tehnice

Specificatii tehnice Crisauna Space Cabin Classic intre -110°C si -196°C 230V ±10%, 50 Hz, consumul de energie: 1,5 KW 7-12 persoane pe ora / pana la 50-60 de persoane in 8 ore 180 kg pana la 3 kg; intre 1 si 3 kg in functie de durata; maximum 6 m2 2250х1550×1000 mm 350 kg;

Conditii de amplasare

Pentru a integra Criosauna in afacerea existenta din domeniul wellness&spa, sportiv, frumusetii sau medical, aveti nevoie de un capital minim si de un spatiu cu dimensiuni relativ reduse pentru desfasurarea activitatii. Investitia initiala poate fi recuperata in scurt timp de la punerea in functiune a echipamentului, Criosauna fiind un echipament profitabil, cu rezultate maxime, dar cu cerinte si efort minime.

Care sunt conditiile pentru instalarea Criosaunei

Pentru instalare, trebuie sa respectati cateva conditii pentru asigurarea sigurantei clientilor si a personalului. Aveti nevoie de o incapere cu o suprafata de minimum 12mp, bine ventilata si climatizata. Trebuie sa asigurati un flux de aer care provine fie de la o fereastra sau dintr-o camera alaturata, fie cu ajutorul unui sistem de ventilatie. Este totodata recomandata instalarea unui detector pentru lipsa oxigen, in cazul in care suprafata camerei este mai mica decat cea recomandata. Declansarea alarmei acestuia avertizeaza ca nivelul de oxigen din camera a scazut, iar camera trebuie evacuata si aerisita, pentru a evita hipoxia.

Criosauna obtine temperatura scazuta cu ajutorul azotului lichid. Acesta este netoxic si neinflamabil, fiind componenta principala a aerului pe care il respiram (in proportie de 78%). Daca procentul lui din aer creste prea mult, iar cantitatea de oxigen din incapere scade, exista risc de hipoxie (lipsa de oxigen). Camerele aflate la subsol nu sunt recomandate, deoarece este mai dificil de asigurat o ventilatie corespunzatoare care sa asigure respectarea cerintelor de functionare a echipamentului.

Cerinte necesare pentru instalare model Space Cabin Classic

Pentru instalarea rapida, eficienta si pentru functionarea in parametri normali a echipamentului, trebuie indeplinite urmatoarele cerinte:

 • spatiul dedicat sa aiba o suprafată de cel putin 12mp si o inaltime de minimum 2,4m (suprafata ocupata de cabina este de maximum 6mp);
 • este necesara o cale de acces de minimum 80 cm latime (pentru a permite introducerea elementelor cabinei si pentru a facilita accesul vaselor cu azot lichid);
 • suprafata pardoselii trebuie sa fie orizontala; se permite o abatere de max. 0.5%;
 • distanta dintre cabina si orice perete trebuie sa fie de cel putin 500 mm;
 • incaperea trebuie sa fie dotata obligatoriu cu prize cu impamantare;
 • este necesara conexiune LAN la internet;
 • incaperea trebuie sa dispuna de climatizare iar daca are o suprafata mica, de un sistem de ventilatie;
 • in peretele exterior, in geam sau in coloana de aerisire trebuie prevazuta o gura de ventilatie cu diametrul de minimum 130 mm pentru evacuarea vaporilor de azot rezultat in urma functionarii;
 • trebuie asigurata temperatura ambientului, intre +15 si +24°С;
 • trebuie asigurata umiditatea ambientului, intre 30 si 50%.

  Aveti intrebari in legatura cu un anumit produs? Va stam la dispozitie!

  Numele dvs.*
  Categorie*
  Companie*
  Cod fiscal*
  Nr. Inregistrare Registrul Comertului
  Sectorul dvs. de activitate*
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Informatii suplimentare


  Descoperiti si celelalte modele de Criosauna

  Producatori internationali de echipamente de crioterapie