Aventura in Criosauna – Alina Avram

 In Medicina, Recuperare sportiva, Wellness, Spa, Fitness

Alina Avram Criosauna terapie prin frig

 

Alina Avram, artist si pictor iesean, ne povesteste despre experienta sa la Criosauna.

Daca aveti dubii in privinta beneficiilor pe care Criosauna le are asupra organismului, va invitam sa cititi si parerea Alinei Avram.

Dupa o serie de 10 proceduri de criosauna realizate, aceasta ne impartaseste din experienta sa la rece intr-un mini interviu marca Kubitech.

 

Alina, cu mult curaj si incredere te-ai aventurat in Criosauna. Cum a fost prima ta sedinta de criosauna?

Alina: Minunata!!!

Sa te expui terapiei prin frig la -180°C, timp de 3 minute, nu este nimic inspaimantator, asa cum poate parea atunci cand ti se spune pentru prima data temperatura din Criosauna.

Este o senzatie de frig, dar foarte usor de suportat, iar beneficiile sunt pe masura.

Dupa prima procedura am inceput sa visez. La propriu! Fiind o persoana care nu are probleme cu insomniile, la mine efectul a fost in vise.

 

Acum ca ai finalizat deja o serie de 10 proceduri de criosauna, impartaseste-ne putin din experienta cu terapia prin frig la -180°C.

Alina: Terminand o serie de 10 proceduri, in primul rand am sesizat o stare generala de bine, un tonus foarte bun.

In timp am observat si alte beneficii: scaderea in greutate, pielea mult mai catifelata, parul viguros si sanatos, unghiile mai rezistente.

Pe langa beneficiile externe sunt convinsa ca si intern au existat transformari pozitive pe care eu le-am tradus in starea generala de bine, nefiind diagnosticata cu vreo boala pe care urma sa o tratez.

Pielea, parul si unghiile, toate au suferit transformari in bine. De asemenea, diminuarea celulitei este un alt plus pe care nu l-am mentionat.

 

Care sunt observatiile finale pe care le poti face dupa aceasta serie de proceduri?

Alina: Am simtit ca am oferit respect, alint, rasfat, propriului corp. Avea mare nevoie de asta!

 

Ce le poti spune in loc de incheiere, celor care nu au incercat pana acum Criosauna?

Alina: Toata lumea m-a intrebat in particular, cum e? Criosauna face minuni, pielea mult mai fina, unghiile mai rezistente, dispare sau atenueaza celuluita, parul devine mai viguros, dispar eczemele sau orice probleme ale pielii. Schimba tonusul general in bine, INTINERESTE! Si toate acestea in 3 minute petrecute intr-o cabina in care este intr-adevar mai frig, dar este suportabil. Merita incercat!

Pe scurt, este o terapie usoara, dureaza doar 3 minute, te vindeca, te intareste!

 

Recommended Posts

Lasati un comentariu