Ingheata celulita si grasimea in 3 minute!

 In Medicina, Recuperare sportiva, Wellness, Spa, Fitness

Ce ne dorim noi, femeile?
O siluetă de invidiat, coapse fără celulită, o piele fermă şi un corp tonifiat. Aşa arată visul oricărei femei.
El poate fi acum îndeplinit mult mai uşor şi cu efecte de lungă durată, cu ajutorul Crioterapiei sau terapiei prin frig, utilizată la nivel mondial de numeroase vedete care îi susţin importanţa şi efectele sale asupra organismului.

Ştim că trebuie să avem grijă de corpul nostru şi să mâncăm sănătos, să facem mişcare zilnică, dar uneori ne este imposibil să ţinem pasul şi cu familia, serviciul, sportul şi alimetaţia sănătoasă. Fie nu avem timp, fie acordăm importanţă altor aspecte sau probleme, fie sunt zile în care nu avem chef, iar toate acestea influenţează modul în care arătăm şi ne simţim. Celulita continuă să se extindă, muşchii să se lase, pielea îşi pierde din elasticitate şi fermitate.

Dar, nu este cazul să renunţi şi nici să-ţi schimbi definitiv stilul de viaţă. Corpul tău are nevoie de puţin ajutor. Te invităm să încerci o nouă terapie, foarte cunoscută şi practicată în ţările occidentale, care îţi va oferi o nouă perspectivă asupra întreţinerii siluetei şi îţi va ocupa doar 3 minute pe zi, un timp extrem de scurt comparativ cu efectele sale incredibile asupra corpului tău.

AEROCRIOTERAPIA. Metoda revoluţionară care „îngheaţă” celulita şi grăsimea

Se numeşte aerocrioterapie şi face ca miracolul să se producă în organismul tău, prin declanşarea unor procese regenerative, care au ca efect scăderea în greutate, diminuarea celulitei, tonifierea muşchilor, remodelarea corporală, fermitatea pielii, precum şi efecte extrem de benefice pentru sănătatea ta.
Practic, corpul tău face toată treaba singur, regenerându-se de la sine, pe cale naturală.

Procesul din spatele aerocrioterapiei este cu adevărat uimitor.
În cadrul unei proceduri de aerocrioterapie, efectuată în criosaună, corpul tău este expus unei temperaturi scăzute de -180°C, pentru doar 3 minute. Procedurile de aerocrioterapie determină organismul să piardă o mare cantitate de kcal.  În funcţie de greutatea corporală şi de temperatura din cabină, în timpul unei proceduri poţi „arde” 150-200 kcal, iar între procedurile efectuate corpul arde între 1.000 – 3.000 kcal.

Există cazuri în care persoanele care au urmat proceduri de aerocrioterapie au pierdut între 7 – 10 kg după o serie de doar 20 – 30 proceduri de 3 minute. Însă, pentru scăderea greutăţii corporale, aerocrioterapia poate fi utilizată numai în combinaţie cu o dieta echilibrată caloric.

Expunerea la o temperatură scăzută de -180°C, pentru un timp scurt, are şi alte rezultate uimitoare asupra organismului, printre care creşterea forţei musculare şi a rezistenţei organismului. În timpul unei proceduri în criosaună nu se modifică temperatura la nivelul muşchilor sau filetelor nervoase, ci numai la nivelul pielii, efectele aerocrioterapiei fiind datorate proceselor declanşate în interiorul organismului tău. Răspunsul organismului la aerocrioterapie este legat de stimularea receptorilor cutanaţi.

Scăderea bruscă a temperaturii stimulează receptorii din piele, care la rândul lor stimulează creierul pentru a transmite mesaje în tot corpul. Numai temperatura pielii scade, iar sângele este pompat spre organele interne, pentru a menţine temperatura acestora la valoarea normală. După procedura de criosaună, sângele este pompat cu putere înapoi spre piele şi extremităţi. Este îmbunătăţită microcirculaţia şi alimentarea cu oxigen a celulelor şi sunt eliminate toxinele.

Pe parcursul următorelor ore, organismul declaşează procesul de reîncălzire, proces prin care sunt arse până la 1000-3000 kcal.
Prin toate aceste procese care se petrec în timpul şi după procedurile de aerocrioterapie organismul luptă prin propriile sisteme să elimine celulita şi să reducă depozitele de grăsime. Totodată, în momentul răcirii bruşte se activează şi sistemul nervos, care elibereaza endorfine în tot organismul, astfel că şi starea ta psihică va fi foarte bună.

Pentru diminuarea celulitei şi controlul greutăţii sunt recomandate 20 – 30 proceduri de aerocrioterapie de 180 secunde în  2-4 serii, la un interval nu mai lung de o lună.

Vă invităm să descoperiţi centrele în care puteţi face proceduri de criosaună aici: Centre Criosauna

Fii curajoasă! Încearcă Criosauna şi descoperă beneficiile pe piealea ta!

Bucură-te şi tu de beneficiile uimitoare pe care ţi le poate oferi frigul!

Recommended Posts

Lasati un comentariu