Cristiano Ronaldo e indragostit de Crioterapie

 In Recuperare sportiva, Wellness, Spa, Fitness

 

Starul de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, şi-a achiziţionat o criosaună pentru acasă.

Cristiano Ronaldo a dezvăluit care este secretul succesului său – Crioterapia.

Cu ajutorul sesiunilor de 3 minute de crioterapie, Cristiano Ronaldo se menţine în formă şi îşi completează antrenamentele cu terapia prin frig.

Ronaldo nu este primul care achiziţionează o criosaună pentru acasă, petru a-şi îmbunătăţi condiţia fizică şi a se recupera după efort. Specialistul în accidente sportive, Antonella Villani, vorbeşte despre Cristiano Ronaldo şi obsesia lui faţă de crioterapie. Crioterapia este o terapie prin frig care poate fi folosită pentru a ajuta la tratarea diferitelor probleme, de la probleme ale pielii, până la probleme serioase, cum ar fi cancerul.

Crioterapia funcţionează într-o manieră asemănătoare pachetelor de gheaţă, metodă prin care zona este expusă la temperaturi foarte scăzute pentru a trata orice anomalii ale pielii sau a vindeca ţesutul bolnav. Dar, spre deosebire de pachetele de gheaţă, crioterapia determină dezvoltarea celulelor sănătoase ale pielii şi, în acelaşi timp, reduce durerea şi inflamaţia.

Trecând peste explicaţia ştiinţifică a funcţionării crioterapiei, un lucru este cert, tot mai mulţi atleţi şi tot mai multe vedete se îndrăgostesc la prima vedere de crioterapie şi nu numai că merg frecvent la şedinţe, dar mai mult decât atât şi-au cumpărat o criosaună acasă, pentru a o putea folosi ori de câte ori simt nevoia şi a se bucura nelimitat de beneficiile sale curative.

Unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi care şi-a achiziţionat o criosaună, Cristiano Ronaldo, nu numai că iubeşte crioterapia, dar afirmă că e chiar obsedat de ea. Achiziţia lui Cristiano Ronaldo a atras atenţia repede tuturor fanilor fotbalului, presei şi vedetelor, catapultând criosauna în centrul atenţiei presei internaţionale.

Starul de la Real Madrid a descoperit pentru prima dată crioterapia în încercarea sa de a-şi trata una din multele accidentări de la fotbal şi, aşa cum afirmă şi el, a fost dragoste la prima vedere, sau mai bine spus `la primul îngheţ`.

Ronaldo a fost impresionat de criosaună si a început să meargă din ce în ce mai des la o sală de sport din Madrid care oferea acest tip de tratament. Acesta făcea şedinţe de criosaună în fiecare săptămână pentru a se trata în urma accidentărilor suferite la fotbal, pentru a se recupera rapid în urma meciurilor şi antrenamentelor şi pentru a avea o performanţă mai bună.

Dacă v-am făcut curioşi şi vreţi să aflaţi mai multe, trebuie să ştiţi că procesul implică intrarea în cabina de criosaună, în care corpul rămâne în interior, până la nivelul umerilor, iar palmele şi capul sunt singurele care rămân afară, deasupra criosaunei.

În criosaună veţi sta doar 3 minute, timp în care veţi fi expus la temperaturi scăzute care ajung până la -180 grade celsius. Deşi poate părea încredibil de frig şi poate dureror, nu e deloc aşa, dimpotrivă, vă veţi simţi senzaţional şi veţi avea o stare de bine datorită eliberării de endorfine în organism, proces care are o implicaţie foarte mare în eliminarea stresului.

Nu e de mirare că Ronaldo, un important jucător de fotbal, este îndrăgostit de crioterapie, indiferent de costuri. Presa spaniolă a bătut multă monedă pe faptul că Ronaldo este atât de obsedat de crioterapie, încât şi-a cumpărat propria sa criosaună, pentru a nu mai fi nevoit să iasă din casă de fiecare dată când are nevoie de o şedinţă de criosaună. Însă, Ronaldo nu este singurul iubitor de crioterapie, această terapie este utilizată de către elita alteţilor, vedetelor de la Hollywood şi multe alte personalităţi.

Deci, trebuie să fie un motiv pentru care atât de multe persoane se îndrăgostesc de criosaună, nu?
Voi ce spuneţi, v-aţi îndrăgosti sau nu?

Recommended Posts

Lasati un comentariu